Μαθήματα φωτογραφίας και βίντεο για αρχάριους – Συνήθειες

Οι επίδοξοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι συχνά ρωτούν: Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τις δεξιότητές μου; Η απάντηση είναι απλή: κάντε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο την ημέρα. Η δέσμευση να τραβάτε μια μεμονωμένη εικόνα κάθε μέρα μπορεί να έχει βαθύ αντίκτυπο στις φωτογραφικές σας δεξιότητες.

Η δημιουργία μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο την ημέρα σάς βοηθά να αναπτύξετε μια καθημερινή δημιουργική συνήθεια . Όπως κάθε δεξιότητα, έτσι και η φωτογραφία ή το βίντεο απαιτεί συνεχή εξάσκηση για να βελτιωθεί. Με τη δέσμευση να τραβάτε μία εικόνα κάθε μέρα, θα αναπτύξετε μια ρουτίνα που θα διατηρεί τις δεξιότητές σας σε ένα υψηλό επίπεδο και τη δημιουργικότητά σας ρέουσα.

Κάθε μέρα, θα καλείστε να βρείτε νέες προοπτικές και να ξεπεράσετε τα όρια της δημιουργικότητας σας. Μπορεί να ανακαλύψετε νέα θέματα ή τεχνικές που δεν θα είχατε ποτέ εξερευνήσει διαφορετικά.

Επιπλέον, η δημιουργία μιας φωτογραφίας την ημέρα μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα οπτικό ημερολόγιο της ζωής σας. Οι καθημερινές σας φωτογραφίες μπορούν να αποτυπώσουν τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες σας. Σε χρόνια από τώρα, μπορείτε να ανατρέξετε στη συλλογή εικόνων σας και να θυμηθείτε τις στιγμές που συνέθεσαν τη ζωή σας.

Πώς μπορείτε λοιπόν να ξεκινήσετε να φτιάχνετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο κάθε μέρα;
Δες τε μερικές συμβουλές που βοήθησαν εμένα

Κρατήστε το απλό

Θυμηθείτε, η καθημερινή σας εικόνα δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Εστιάστε στο να τραβήξετε κάτι ενδιαφέρον ή όμορφο και μην ανησυχείτε να το κάνετε τέλειο.

Χρησιμοποιήστε το κινητό σας

Δεν χρειάζεστε μια φανταχτερή κάμερα για να κάνετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο κάθε μέρα. Το κινητό σας είναι πιθανό να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιήστε ότι έχετε , είναι αρκετό

Ορίστε μια υπενθύμιση

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε να κάνετε την καθημερινή σας εικόνα , ορίστε μια υπενθύμιση στο τηλέφωνό σας ή σημειώστε την στο ημερολόγιό σας.

Μοιραστείτε τη δουλειά σας

Η κοινή χρήση των φωτογραφιών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με φίλους και συγγενείς μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε με κίνητρο και να λάβετε σχόλια για τη δουλειά σας.

Συμπερασματικά, η δημιουργία ενός βίντεο ή μίας φωτογραφίας κάθε μέρα μπορεί να έχει εκπληκτικά οφέλη για τις δεξιότητές σας ως φωτογράφος και βιντεογράφος. Αναπτύσσοντας μια δημιουργική συνήθεια, βελτιώνοντας τις τεχνικές σας δεξιότητες, χτίζοντας ένα πορτφόλιο και αποκτώντας προοπτική, θα είστε στο δρόμο για να γίνετε καλύτερος φωτογράφος και βιντεογράφος.

Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσετε;

Verified by MonsterInsights