Κριτικές

Περάσαμε καταπληκτικά!

Επαγγελματίες και σωστοί άνθρωποι , περάσαμε καταπληκτικά μαζί τους και το αποτέλεσμα πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μας

Αγγελική - Κώστας

Αυτό που ψάχναμε

Είχαμε πολύ υψηλά στάνταρ για τον γάμο μας και μας έδωσαν ακριβώς αυτό που ψάχναμε , ευχαριστούμε πολύ !!

Δημήτρης - Μαρία

Μπράβο!

Σούπερ η ομάδα , τι ή φωτογραφία τι το βίντεο , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι μπράβο !!

Γιάννης - Ελένη

Εξαιρετική δουλειά!!!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα.. Πολύ καλοί και συνεργάσιμοι επαγγελματίες .Η δουλειά τους ήταν εξαιρετική και όπως και η συνεργασία μας. Σίγουρα θα τους πρότεινα ανεπιφύλακτα. Ευχαριστούμε για όλα αλλά κυρίως που μας μας επιτρέπετε να ξαναζήσουμε την ιδιαίτερη μέρα μας μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες σας.

Κωνσταντίνα - Γιώργος

θα τους συνιστούσαμε σε όλους

Εξαιρετικοί ομάδα! Ήταν επαγγελματίες καθ’όλη τη διαδικασία, από την πρώτη επαφή μέχρι την ολοκλήρωση του γάμου. Υπήρχε καλή επικοινωνία μεταξύ μας. Ήταν υπομονετικοί, ευγενικοί και πολύ φιλικοί προς όλους και με πολλές ιδέες για να κάνουν τα πλάνα ενδιαφέροντα, διασκεδαστικά και να μείνουμε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με το πώς χειρίστηκαν τις επιθυμίες μας και θα τους συνιστούσα σε όλους.

Άντζελα - Γιάννης

Πολύ φιλικοί με δημιουργικότητα

Από την αρχή μέχρι το τέλος επαγγελματίες! Πολύ φιλικοί με δημιουργικότητα, ωραίες ιδέες και υπέροχο ταλέντο !!Το αποτέλεσμα μας κάνει να χαμογελάμε όταν το βλέπουμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιλογή μας! Σας ευχαριστούμε!

Χριστίνα - Μπάμπης

Η ποιότητα της δουλειάς τους είναι εξαιρετική

Τους επιλέξαμε γιατί είδαμε ότι το έργο τους ξεχώριζε για εμάς και όντως δεν μας απογοήτευσε. Μας βοήθησαν να νιώσουμε χαλαροί, όσο αυτοί κατέγραφαν την ιδιαίτερη μέρα μας. Το άλμπουμ και το βίντεο τους θα μας συντροφεύει για μια ζωή. Η ποιότητα της δουλειάς τους είναι εξαιρετική! Σας ευχαριστούμε για όλα!

Κατερίνα - Μάριος

Ήξεραν ακριβώς τι θέλαμε και τι χρειαζόμασταν

Από τη στιγμή που είδαμε τη δουλειά τους ξέραμε ότι ήταν αυτοί που θα επιλέγαμε για την ημέρα του γάμου μας. Ήταν φιλικοί και γρήγορα μας έκαναν να νιώθουμε άνετα μπροστά από την κάμερα. Από την πρώτη συνάντηση μας ήξεραν ακριβώς τι θέλαμε και τι χρειαζόμασταν για εκείνη την ημέρα. Η δουλειά τους ήταν εκπληκτική.

Ελένη - Θάνος

Verified by MonsterInsights