Πως θα οργανώσω τον γάμο μου , εύκολα !!

Αλήθεια δεν είναι τίποτα , αν δώσεις σημασία σε δυο με τρεις λεπτομέρειες ούτε που θα καταλάβεις πως οργάνωσες τον γάμο που φανταζόσουν , όπως τον ήθελες !

  • Γράψε σε μια λίστα ότι νομίζεις ότι χρειάζεται να τακτοποιήσεις όπως εκκλησία, προσκλητήρια, φωτογράφο κτλ , μην κάνεις την  τέλεια  λίστα  στην πορεία όλο και κάτι θα προσθέσεις ή και θα αφαιρέσεις.
  • Μόλις έχεις το πρώτο σου πλάνο (την λίστα) κάνε μια έρευνα αγοράς,δες τι επιλογές έχεις, τι θα σου προτείνουν,κράτα πληροφορίες και μη σκέφτεσαι το οικονομικό. Δεν είστε υποχρεωμένοι να κλείσετε μέχρι να είστε σίγουροι. Ακόμα παίρνετε ιδέες !
  • Εφόσον έχεις κάνει την έρευνα αγοράς σου δες πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις και κάνε τις επιλογές σου.

Αυτό ήταν ! Ας δούμε τώρα τις λεπτομέρειες που θα κάνουν την οργάνωση τόσο εύκολη όσο φαίνεται!

Ξεκίνα νωρίς

 

Κάθε χρόνο γίνονται στην Ελλάδα γύρω στους 50.000 γάμους ,  ξεκίνα τουλάχιστον ενάμιση χρόνο πριν για να κλήσεις τα καλύτερα μέρη και τους καλύτερους επαγγελματίες πρώτη.

Μην βιαστείς να κλείσεις

Όσο και να σου αρέσει ένας χώρος δεξίωσης ή ένας επαγγελματίας μην τον κλείσεις αν δεν ξέρεις ακριβώς πόσα χρήματα έχεις να διαθέσεις , σκέψου να έχεις τον καλύτερο στολισμό και στο τέλος να μην έχεις χρήματα για το κέτερινγκ , αν δεν φτάνουν τα οικονομικά σου για όλα όσα έχεις επιλέξει βάλε προτεραιότητες τι είναι πιο σημαντικό για σένα.  Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε και το τελευταίο trend για να είναι ένας γάμος ή απόλυτη επιτυχία !!

Η ημερομηνία είναι πιο σημαντική απο όσο φαντάζεσαι

 

Τον Σεπτέμβρη διαλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια για τον γάμο τους , είναι ο ιδανικός μήνας αλλά υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση που μπορεί να μην βρεις το μέρος ή τους επαγγελματίες που θες.

Ο Ιούνιος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια λίγο άστατος καιρικά οπότε πρέπει να υπολογίσεις και την περίπτωση της βροχής.

Μια εναλλακτική επιλογή είναι και οι χειμερινοί μήνες , θα βρεις ότι χρειάζεσαι πιο εύκολα και πιο οικονομικά και ας είμαστε ρεαλιστές, ο καιρός στην Ελλάδα μπορεί να είναι θαυμάσιος και τον Ιανουάριο μήνα!

Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει γίνει της μόδας οι γάμοι να γίνονται και Παρασκευές αλλά και Κυριακές μεσημέρι.

Έφτασε η μέρα

Τώρα τέρμα η οργάνωση ,εμπιστέψου τους επαγγελματίες που έχεις κλείσει και απόλαυσε την μέρα όλα θα είναι τέλεια !!

Verified by MonsterInsights